Valtuutettu Silver -jälleenmyyjäsi Ähtärissä

MarineCenter Ähtäri on valtuutettu Silver-veneiden jälleenmyyjä. Lisätietoa Silver-veneistä saat valmistajan kotisivuilta.

Silver -veneiden lisäksi myymälässämme myös Näpsä-soutuveneitä. Tervetuloa tutustumaan!

 

Esimerkkejä Silver 2016 mallistosta 

 

 

Silver Fox DC 485

Silver Fox DC 485 - tuplapulpettivene

 

Ketterä ja helposti käsiteltävä viiden metrin tuplapulpettivene, joka tarjoaa takapenkiltä ajettavien veneiden parasta ergonomiaa. Käytännöllisyyttä lisää myös ovellisen tuulilasin eteen jäävä suuri avotila, jonka ansiosta vene sopii hyvin yhteysveneeksi tai vaikka heittouisteluun.

 

Sh. 11.990 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.

 

 

Silver Fox BR 485

 

 

 

 

 

 

Silver Wolf Avant 510

 

Silver Fox BR 485 - tuplapulpettivene

 

Silver Fox BR tarjoaa kokoluokassaan todella tilavan ja suojaisan ohjaamon, jossa veneen kaikki viisi matkustajaa voivat taittaa matkaa turvallisesti ja mukavasti tuulelta suojassa. Mukavuuteen on kiinnitetty huomiota myös takaistuimen muhkealla selkänojalla sekä pulpettirakenteen mahdollistamalla hyvällä ja tasaisella jalkatilalla. Vene on ketteräksi kehutun runkonsa ansiosta helposti käsiteltävä.

 

Sh. 13.990 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.

 

Uutuus - Silver Wolf Avant 510

 

Silver Wolf Avant on ainutlaatuisen pehmeästi kulkeva ja ääneltään hiljainen vene. Se on äärimmäisen vakaa, eikä kallistu nopeissakaan käännöksissä - myös yksin ajettaessa vene säilyttää tasapainon ohjauspisteen keskeisen sijainnin ansiosta. Wolf Avant ei myöskään keiku veneessä liikuttaessa tai sinne astuttaessa. Tämä vene onkin erityisen sopiva lapsiperheille yleis- tai mökkiveneeksi.

 

Sh. 15.500 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.

 
Silver Hawk BR 540

Silver Hawk BR 540 - tuplapulpettivene

Silver Hawk BR on seitsemän hengen ihanteellinen alumiinivene mökki-, huvi- sekä kalastuskäyttöön, jossa on erittäin monipuolinen vakiovarustus. Veneen terävä aaltoja halkaiseva keula sekä matala liukukynnys tekevät veneilystä miellyttävää. Hawk BR:ään sopii 60 - 100 hv:n perämoottori.

 

Sh. 18.500 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.