Valtuutettu Silver -jälleenmyyjäsi Ähtärissä

MarineCenter Ähtäri on valtuutettu Silver-veneiden jälleenmyyjä. Lisätietoa Silver-veneistä saat valmistajan kotisivuilta.

Silver -veneiden lisäksi myymälässämme myös Näpsä-soutuveneitä. Tervetuloa tutustumaan!

 

Esimerkkejä Silver 2014 mallistosta 

 

 

Silver Fox DC 485

Silver Fox DC 485 - tuplapulpettivene

Kaudella 2013 markkinoille tullut Fox DC  asettaa uudet standardit takapenkiltä ajettaville alle viiden metrin alumiiniveneille. Tämä tuplapulpettivene tarjoaa ajettaessa kokoluokkansa parasta ergonomiaa, jossa kuljettajakin saa tuen muhkeasta selkänojasta. Mittariston, kaiun ja plotterin käytettävyys ja näkyvyys palvelevat käytännöllistä veneilyä.

Käytännöllisyyttä löytyy myös ovellisen tuulilasin eteen jäävästä suuresta avotilasta, joka tekee mahdolliseksi kookkaidenkin tavaroiden kuljettamisen tai vaikka heittouistelun. Painonsa ansioista Fox-venepaketti kulkee ketterästi 750 kiloa kantavalla jarruttomalla trailerilla.

 

Sh. 11.690 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.

 

 

Silver Fox BR 485

 

 

 

 

 

 

Silver Wolf Avant 510

 

Silver Fox BR 485 - tuplapulpettivene

Kaudella 2013 markkinoille tullut tuplapulpettivene Silver Fox 485 asettaa uudet standardit alle viiden metrin alumiiniveneille. Se tarjoaa enemmän ajettavuutta, enemmän käytettävyyttä, enemmän ulkonäköä ja enemmän tilaa sinulle ja perheellesi.

Suojaava ohjaamo takaa turvallisen ja mukavan matkanteon, erityisesti kun venettä täydennetään vielä kokoluokassaan poikkeuksellisen toimivalla väliovella.Mukavuuteen on kiinnitetty huomiota takaistuimen muhkealla selkänojalla ja pulpettirakenteen tuomalla hyvällä ja tasaisella jalkatilalla, josta nauttivat sekä matkustajat että kuljettaja.

Kuljettajan paikan ergonomiassa on panostettu hallintalaitteiden oikeaan sijoitteluun. Painonsa ansiosta uusi Fox-venepaketti kulkee ketterästi 750 kiloa kantavalla jarruttomalla trailerilla.

 

Sh. 13.500 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.

 

Uutuus - Silver Wolf Avant 510

 Silver uutuus 2014 on täysin uudella sisustalla varustettu Wolf Avant 510. Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen tämän kokoluokan leveällä sivupulpetilla varustettu venemalli. 

Vuoden 2014 mallistoon tulee saataville kaksi eri versiota,  Fox Avant 485  ja Wolf Avant 510. Näissä veneissä on keskitytty erityisesti käytettävyyteen, veneessä liikkumiseen ja turvallisuuteen. 

Kahdesta uutuudesta kookkaamman, Wolf Avantinperustana ovat  viime vuonna markkinoille tulleet tuplapulpettimallit Wolf BR ja Wolf DC.

 

Sh. 15.250 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.

 
Silver Hawk BR 540

Silver Hawk BR 540 - tuplapulpettivene

Suositun Hawk-perheen 2012 uudistettu jäsen, jossa on sama pohjan muoto kuin aikaisemmissakin Hawk-malleissa. Luonnollisesti myös ajo-ominaisuudet ja merikelpoisuus ovat samaa huippuluokkaa. Hawk BR:ssä on vakiovarusteena pulpettien välissä kiinteä, kaksiosainen ovi antamassa tehokkaan tuulensuojan.

Ohjaamossa on lisäksi erinomainen ergonomia ja muun muassa valmiiksi mitoitettu paikka plotterille. Hawk BR on alumiinivene, jonka erittäin monipuoliseen vakiovarustukseen kuuluvat mm. hydrauliohjaus, 105 litran kiinteä polttoainesäiliö ja takapenkin pehmustesarja.

Mukavuutta voi lisätä esimerkiksi aurinkopatjastolla ja vesihiihtotangolla, jotka kuuluvat lisävarustevalikoimaan. Hawk BR:ssä on ihanteelliset ominaisuudet mökkiveneeksi, kalastukseen, huvikäyttöön ja yhteysveneeksi.

NYT HAWK BR -VENEISIIN PERÄKUOMU KAUPAN PÄÄLLE (arvo 1057,-) - kampanja voimassa toistaiseksi!

 

Sh. 18.250 €

Lue lisää valmistajan sivuilta.